Столичната община обяви дни на отворените врати за изложба „Етюдите на София“

Столичната община обяви дни на отворените врати по повод на изложба „Етюдите на София“, съобщиха от пресцентъра на общината. Днес и в неделя вратите на административната сграда ще бъдат отворени за посетители от 10.00 часа до 14.00 часа.   
Специална селекция със 160 авторски фотографии на Иван Шишиев гостува в сградата на Столичната община на ул. „Московска“ №33, Кадрите показват архитектурни забележителности на София, моменти от ежедневието й, спецификата на градската среда. 
Фотографиите са разположени във входа на сградата, на партера, в деловодството за обслужване на граждани и на първи, втори и трети етаж. Нейният автор – богословът и фотограф Иван Шишиев, ще разкаже интересни истории от работата си на хроникьор на мигове от живота в откритите пространства на столицата.
Изложбата ще остане в сградата на Общината до септември 2023 г. 
Във връзка с 25 години от пускането на първия участък на метрото в София, Столичната община организира и изложба, посветена на годишнината, която е разположена на връзката между метростанциите „Софийски университет“ и „Орлов мост“.