Българската федерация по волейбол обявява процедура по избор на национални треньори

БФВолейбол обявява процедура по избор на треньори на два национални отбора. Ще бъдат селектирани наставници на мъжкия тим под 21 години (родени през 2002 г. и по-късно) и на женския под 19 години (родени през 2005 г. и по-късно).
И за двете национални селекции предстоят световни първенства през 2023 година.
Управителният съвет на БФ Волейбол ще разгледа внимателно всички кандидатури, които отговарят на изискванията. Крайният срок за подаване на документи е 21 октомври.
Представяме ви подробно всички изисквания, които има федерацията за избор на национални треньори.
Необходими документи за кандидатстване:I.  Подаване на заявление и съпътстваща информация1. Заявление с описание за кой (възраст) национален отбор кандидатства2. CV със следното съдържание- Трите имена на кандидатстващия- рождена дата- образование по специалността- завършени допълнителни курсове- кариера,опит, практика и предишни клубове/национални отбори3. Медицинско свидетелство4. Свидетелство за съдимост5. Снимка6. Препоръки7. Декларация/уверение за познаване на Правилата на игратаII. Представяне на концепция за ръководене на съответния отбор, съдържаща следните компоненти:1. Предложение за разширен състав - максималната бройка на състезателите/състезателки, които да попаднат в разширения състав2. Подготовкапериод на подготовка и продължителностмясто за провеждане на подготовкатаизискване за приятелски мачове (брой и периоди)цели3. Предложение за щаб, който да се състои от следните задължителни позиции: помощник треньор, кондиционен треньор, кинезетерапевт с карта от FIVB и статистик.
Документите от кандидатите трябва да бъдат подадени в деловодството на Българска федерация по волейбол (Адрес: София, ул. "Незабравка" 25, ниско тяло на парк хотел "Москва") или сканирани на office@bvf.bg). Краен срок за подаване на документите: 21 октомври 2022 г.