Хасан Адемов е изписан от болницата след лечението за Covid-19

Повече от две седмици след съобщението, че председателят на Комисията по труда, социалната и демографската политика Хасан Адемов е с положителна проба за Covid-19, той е изписан от болницата и е под домашна карантина. Това съобщи самият депутат от ДПС през профила си във Facebook, като в поста си той благодари на лекарите и хората, които са го подкрепяли, а също така и на председателя на КРИБ Кирил Домусчиев за логистичната подкрепа в трудния за него период.

„Здравейте! От днес съм в условия на домашна карантина! Искам специално да благодаря на лекарите, професионалистите по здравни грижи, санитарите от Клиниката по инфекциозни болести към ВМА за усилията, които положиха за моето възстановяване! Благодаря на всички колеги, приятели, познати и непознати за моралната подкрепа! Благодаря много и на г-н Кирил Домусчиев за логистичната подкрепа в един труден за мен период! Признателен съм!“, написа Адемов.

Припомняме, че освен Адемов още двама депутати бяха диагностицирани с положителни проби за Covid-19 - Председателят на ПГ на ГЕРБ д-р Даниела Дариткова и народният представител от ГЕРБ-Пазарджик Даниела Малешкова.