„Recheck“ представя дигитален нотариус

Русенската „Recheck“, разработила блокчейн технология за защита на продуктите от имитации, ще представи на ИТ общността нови децентрализирани приложения, които се появяват за първи път на българския пазар и са отговор на голяма част от наболелите проблеми на организациите при управлението на хора, документи и процеси. Дискусията в столицата цели да запознае специалистите с услугите на „EasyCompany“ - общ бранд на „Recheck“ и „Moby2“, компания специализирана в уеб базираните решения за бизнеса и институциите.
Използването на блокчейн като „дигитален нотариус“ дава ключова информационна сигурност, дигитализиране и оптимизиране на процеси и намаляване на разходи. Основна характеристика на блокверигата е, че веднъж регистрираните в нея записи не могат да се променят.
Фокусът на „EasyCompany“ са децентрализираните приложения, които дават възможност за дигитален живот на продуктите, защита на тяхната автентичност, както и за прилагане на безкнижна технология, улеснен мениджмънт, оптимизиране и ускоряване на документооборот, верифициране и 100% сигурност на документите в организацията.