ПОЛАРИС поляризационен диск

Енергията, която лекува и подмладявa
Изобретение на гениалния руски учен Джордж Лакховски, който е работил с Никола Тесла

ПОЛАРИС е мощно средство да заредите енергийните центрове (чакри), които отговарят за снабдяване на органите с жизнена енергия, като го поставите или директно върху болните места, или там, където имате проблем. ПОЛАРИС действа като задвижва енергийни потоци в човешкия организъм, които го стимулират сам да се излекува. На пръв поглед дискът изглежда като нещо твърде обикновено, за да помага при такъв огромен спектър от болестни състояния, но точно затова първоизточниците на идеята – руският учен Джордж Лакховски и неговият колега Никола Тесла, са наричани гении. Кръговите пръстени са направени от сплав, която засилва, поляризира и насочва притока на енергията около нас и многократно засилва притока на жизнена енергия (биоенергия) в нашия организъм. 
Учудващи са резултатите, за които ни съобщават ползвателите на диска по въпроси, свързани с различни здравословни проблеми:
Даниела Пеева, София
„Благодаря на създателите на диска. Аз го ползвам за очите си. От 4 г. започнаха да излизат ечемици непрекъснато капсуловани, некапсуловани . В око обикновено над 3, стигала съм и до 9 на око. Съпроводено е с кръвоизливи, бялото на лявото око въобще не се виждаше, беше си цялото кръвясало и това беше непрекъснатото му състояние. Стандартната медицина не помогна, капах, мазах, компреси, в добавка илачи за пречистване на кръвта, специален хранителен режим, повлиява се временно и то само за некапсулованите, в момента, в който спра химията до две седмици окото е в същото състояние. Хирург любезно предложи капсулованите да ги отвори, категорично отказах , та те непрекъснато се появяват нови и нови. Ходила съм при трима специалисти, в най-добрите клиники, по едно време измислиха нова екстра херпес в окото. След химията реших да пробвам всякакви бабини илачи: кърма в окото, очанка, сребърна вода, варени яйца, лайка… няма нещо за което да съм прочела и да не е тествано, като теста продължава средно 2 месеца. Просто не можех да намеря причинителя на проблема. Ходих на различни видове терапии, които не използват традиционна медицина, в момента в който спра терапията, отново се влошава. В момента съм на хранителен режим и диск ПОЛАРИС. Ечемиците изчезнаха, остана само един. От капсулованите няма следа, тялото ги абсорбира въпреки уверенията на хирурзите, че това не е възможно без хирургична намеса. Все още има кръвясване на окото, но е все по-рядко и за все по-кратко време надявам се скоро да изчезне завинаги . Диска го ползвам близо 2 месеца всеки ден. Просто исках да ви благодаря! Желая здраве и упех на всички!“
Мирослав Иванов, България
„Здравейте д-р Томич! Уверих се в истинността и възможностите на ПОЛАРИС! Въздействието върху водата, която обработвам с диска, е феноменално и дава явна, сигурна представа, потвърждава, че ПОЛАРИС е активен! Много Благодаря!“
Силвия Гинчева
„Много Ви благодаря, зарадвахте ме. Бременна съм в 6-та седмица и само дискът облекчава неразположенията, които имам вследствие на бебето. И аз усещам, че действа, ползвам го от един месец, зареждайки чакрите всеки ден и наистина усещам разлика!
Благодаря Ви!“
Как действа ПОЛАРИС?
Дискът преобразува енергийните потоци като малка сателитна антена използвана от технологиите на Тесла и Лаковски. Той събира честоти и трептения, превежда ги в тялото и създава поток, който разгражда енергийните блокажи. Тъй като правилната вибрация и полярност излъчва, човекът може да се възстанови много бързо и дори да поправи повредените клетки, снабдява органите с жизненоважна енергия, където тя е в застой. Всичко започна, когато д-р Томич и колегите му допълват схемата на Тесла, а пациентите, които го ползват, имат отлични резултати при лечението на заболявания от различен вид. „Не може да повярвате, че такова малко устройство може да има толкова мощен ефект върху тялото за самолечение“ казва Д-р Томич .

За какво помага дискът
ПОЛАРИС.
На практика дискът помага при всички видове болка и здравословни проблеми. ПОЛАРИС действа доказано ефективно при гинекологични и урологични проблеми, кръвно налягане, болки в гръбнака и ставите, нарушено либидо, стерилитет, хемороиди, запек, проблеми с червата, белодробни и сърдечни проблеми, проблеми с щитовидната жлеза, главоболие, безсъние, дори затлъстяване и лошо настроение, както и редица други заболявания. Ускорява зарастването на постоперативните рани и счупените кости. 
ПОЛАРИС има неограничен срок на годност и няма нужда от никаква поддръжка. 
Дино Томич е специалист по гинекология и родилна помощ. Повече от 20 години той търси възможности за лечение на различни болести, извън ограничените рамки на класическата медицина. 
За поръчки и повече информарация  тел.: 0886 777 126 и на сайта на Поларис БГ www.polarisdisc.bg
Цената на 1бр. диск ПОЛАРИС е 70,00 лв. + доставка. 
за 2 бр. 140.00 лв. + безплатна доставка, 
за 3 бр. 10% отстъпка /189.00 лв./ и безплатна доставка. 
В опаковката има подробно описание за приложението му.