Издирваният за убийство на бизнесдамата се самоуби

Издирваният Радослав Стипцаров "Соколето" се самоубил след като бе обграден от силите на реда, предаде кореспондентът на БГНЕС от региона.

Според местните хора около 9.00 часа тази сутрин от къщата, в която живеят двама братя, са чути два изстрела. Най-вероятно там се е укривал заподозреният.

Има един задържан, неговата самоличност на този етап не се знае.

„Издирваният за убийството тази нощ Радослав Стипцаров е открит в къщата убит. До него е имало ловна пушка двуцевка“, заяви директорът на ОДМВР Николай Хаджиев.

Според него е действано по горещи следи след убийството, проверявани са възможните адреси, къде може да се укрие. Соченият за убиец е влязъл в къщата на двамата братя, маскиран с перука. Той заявил, че е гладен, преди това е отнел мобилните им телефони, за да не издадат положението му.

След като е локализирано местонахождението на Стипцаров е извикан специализирания отряд от София, които са щурмували къщата.

Според комисар Хаджиев убитият е издирваният за убийството на бизнесдамата от Благоевград.

В 1.30 ч. тази нощ пред бл. 17-Б в жк. „Струмско” бе открита убита 58-годишната собственичка на заведението за бързо хранене, известно на благоевградчани като „Мръсното кебапче”.

По данни на прокуратурата жената е починала от огнестрелна рана. Огледът на местопрестъплението продължи близо 5 часа.

Заподозрян за жестокото убийство е Радослав С. - „Соколето”, който преди седмица преби 35-годишната дъщеря на убитата тази нощ жена.

Към 5 ч. тази сутрин бяха задържани за разпит 61-годишната майка и 42-годишният брат на „Соколето”.

Полицейските патрули, разположени на изходите на Благоевград, както и на Е-79 при Антените и жк. Струмско в посока Симитли, проверяваха всички-леки и товарни автомобили, включително и багажниците им