Мистерията с новия водещ на "Стани богат" падна

Мистерията около новия водещ на шоуто "Стани богат" падна. На стола на Ники Кънчев сяда популярният водещ Димитър Павлов, научи БЛИЦ от отлично информирани източници в кухнята на БНТ.

През последните дни една от най-горещите теми в родния шоубизнес бе именно кой ще наследи Ники Кънчев в предаването, което ще стартира тази пролет по националната телевизия. 

В списъка с евентуални водещи на куиз играта присъстваха куп популярни личности. Сред обсъжданите фигури бяха естрадната легенда Орлин Горанов и радиоводещият Драго Симеонов.

Други споменавани имена бяха тези на Юлиан Вергов и Любен Дилов-син. 

Митко Павлов е популярен радио и телевизионен водещ. До скоро той имаше собствена рубрика в лайфстайл предаването "Мармалад" по bTV.За първи път зрителите се запознават с чаровната му усмивка в емисията новини по "Евроком", която води в продължение на 3 години. След това остава "скрит" за известно време зад микрофона на "Ретро радио", когато всяка делнична сутрин забавлява ранобудниците с неизчерпаемото си чувство за хумор.

Митко отново се появява на екран като тв водещ - първо на "10-те най", а после на "Това го знае всяко хлапе" и "Форт Бояр". Следват риалити шоуто „Dansing Star-2” и “Тази сутрин” по bТV. 

На stanibogat.bnt.bg вече започна записването за участие в новото предаване, което всички очакват с голям интерес.