Финалистите в „Промяната“ Вики и Яна инвестират 15 000 лева в благотворителната „Маргаритка“

Музикалният благотворителен проект за деца „Маргаритка“ ще получи безвъзмездно финансиране от 15 000 лева като един от тримата финалисти в най-голямата социално отговорна инициатива на Нова Броудкастинг Груп „Промяната“. Целта на проекта на двете момичета от Русе и Разград - Яна Липованска и Вики от „Мастило“, е да се направи втори диск с детски песни и с парите от продажбите да се изгради още една детска музикална площадка. Вече има записан компакт диск, в който участват приятели на Вики - български изпълнители и музиканти, като някои от песните имат и видеа, а благодарение на продажбите е построена детска музикална площадка.  
Големият победител в четвъртото издание на кампанията е проектът „Оле Мале“, който предоставя възможност за по-добро качество на живот за майките на деца с увреждания. Той получава максималното финансиране от 30 000 лв. За голямата победа се бореха три проекта, които бяха оценявани от възрастно и детско жури, а награждаването се проведе в понеделник вечерта в София.
Освен финансовата подкрепа „Маргаритка“ и още четирима финалисти стават част от инкубатора на „Промяната“ за период между една и пет години. Те ще получат обучения, консултации от бизнес ментори, достъп до международната мрежа от социални предприемачи на фондация „Reach for Change“ и медийна подкрепа.