Научете как в своя апартамент според Фън Шуй да имате зона на богатството

Когато украсявате своя апартамент, магазин или работното си място според правилата на Фън Шуй, винаги слушайте интуицията си. Никаква препоръка на фън Шуй не може да бъде непоклатима и единствена истина - всичко зависи от самия човек, мястото, целта. Експериментирайте с подредбата на нещата, докато не сте напълно убедени, че всичко е напълно хармонично и завършено.

Апартамент според Фън Шуй - къде е зоната на богатство?

Да, специално внимание в своя апартамент обърнете на зоната на богатството- тя се намира в югоизточната част. Елемент на тази зона е Дървото - трябват Ви дървени предмети. В допълнение, появата на благоприятна енергия се провокира и от всякакви елементи, които символизират дърво. Става дума за стайни растения, мебели от ракита, зелени предмети, правоъгълници, бамбук.Растенията са символ на дървото. Така те провокират положително влиянието на богатството и привличат парите. Не избирайте растения с остри форми. Изберете такива със заоблени листа, като монети. Грижете се за тези растения - нека са в красиви саксии, кашпи и редовно ги поливайте.

И още нещо!

И зоната на богатството трябва да се активира - за целта може да използвате с;едните цветове: злато, лилаво и виолетово. Дървото произхожда от Вода - запомнете този елемент в зоната на богатството има много важна роля. Тук може да сложите: аквариум, картини и снимки на водопади, мини фонтан или морски пейзаж... Определено не се слага нищо с елемент Метал. Например, забравете за: метални предмети, предмети с червен цвят, триъгълници и свещи. Наистина Дървото обича светлината, зоната на богатството в апартамента нека да е добре осветена, ползвайте своето въображение. Ето и нещо за зоната на богатството - ако е правилно организирано, така ще подобрите материалното си благополучие.

Не забравяйте, че навсякъде и във всичко трябва да има ред. Не претрупвайте с талисмани от Фън Шуй вашия апартамент - както се казва - нищо няма да работи, ако има постоянна бъркотия и кинкалерия. Вие не подреждате магазин за стоки за Фън Шуй, а трябва да направите своето жилище обичано. Новите енергии няма да могат да проникнат в живота ви, ако пространството в апартамента е затрупано със стари или безполезни вещи. Не превръщайте зоната на богатството в своя апартамент във вехтошарски магазин! Изхвърлете старото без съжаление - и скоро ще получите възможността да закупите нови. Може би се подсмихвате и не вярвате в енергията на парите?

Тя съществува, но Вие не знаете как да я ползвате!