Росен Даскaлов с награда от Мистър и Мисис Икономика

Знаменателна. Такава ще остане 2017 година в биографията на русенския бизнесмен, калил волятa и характера си и в автомобилния спорт Росен Даскалов. От началото на годината произвежданият от него единствен български автомобил - и то спортен - „Sin R1“ натрупа много престижни участия в изложения и в състезания, тимът, участващ с него в европейските GT4 серии, се поздрави с качване на подиума в края на сезона, а Даскалов се радва и на лично щастие и обществено признание. 
През май Росен и любимата му Сиана си казаха „Да“ и отпразнуваха съчетаването си с елегантна сватба с много гости от страната и чужбина в „Булстрад Арена“. Преди няколко дни бизнесменът подписа договор за сътрудничество с Русенския универистет, чийто възпитаник е и той, наред с това получи от кмета Пламен Стоилов златна значка „Русе“, а в четвъртък вечерта бе отличен и от една от най-големите и авторитетни бизнес организации у нас - Конфедерацията на работодателите и индустриалците в България /КРИБ/ и списание „Икономика“.
В организирания от нея ежегоден конкурс „Мистър и Мисис Икономика“ инж.Росен Даскалов бе отличен с най-високия приз в категорията „Индустрия“. Церемонията, в която участва и външният министър Екатерина Захариева, се проведе в столичния хотел „Маринела“.
Благодаря на членовете на Управителният съвет на КРИБ и на всички, оценили услията на екипа ни да представяме България с нашите автомобили по света! Ще продължим още по усилено да работим , за да докажем, че заслужаваме наградата на КРИБ и списание „Икономика“, заяви Даскалов след получаването на приза.              У