60-годишна жена настанена в болницата след удар от кола

60-годишна жена е блъсната от рено вчера в 7.20 часа на ул.“Васил Левски“ в „Дружба 3“. Пешеходката тръгнала да пресича платното срещу бл.115, а не на зебрата на съседния светофар и 37-годишният шофьор не успял да спре и да я предпази. Пострадалата е настанена в болницата без опасност за живота.
Две деца на 11 и 15 години са блъснати от неизвестни коли във вторник.
В 7.25 часа момченце пресичало на пешеходната пътека кръстовището „Христо Ботев“-“Васил Левски“, когато завиващ наляво към Русофилите автомобил минал през дясното му ходило. Детето е откарано в болницата, където прегледът установил, че няма счупвания.
Около 16.30 часа друга кола беглец минала през лявото ходило на 15-годишно момиче, докато пресичало ул.“Рила“. За щастие и в този случай инцидентът се разминал леко.
Още 21 катастрофи са станали по време на поледицата във вторник, но няма други ранени. Най-сериозният инцидент е регистриран на заледения път Ветово-Смирненски, където „Мерцедес“ с четирима души се блъснал в крайпътно дърво. На място пристигнал екип на пожарната, но до намеса на спасителите не се стигнало, тъй като мъжете успели да излязат от колата.