Мтел предлага нова предплатена услуга Прима фамилия

Мтел предлага нова предплатена услуга Прима фамилия, която дава възможност на Мтел потребителите на абонамент да провеждат разговори на преференциални цени или дори да общуват безплатно със своите деца,родители и близки хора.

Клиентите на Мтел могат да купят новата Прима фамилия и да я обвържат със своя абонамент към телекома. Цената на стартов пакет Прима фамилия е 6 лева, като в нея има първоначално заредени 3 лева, 200 безплатни минути в мобилната мрежа на Мтел и 100MB мобилен интернет, които са достъпни за първите 30 дни след активирането на картата. Потребителите могат да избират между три варианта на месечна такса с включено потребление за ползване на услугата Прима фамилия.

При първия, абонатът, към който е прикачена предплатената карта, плаща по 3 лева на месец. Срещу тях той разговаря за 1 стотинка на минута с Прима фамилия, независимо от неговия план. От друга страна детето или възрастния роднина ползващ Прима фамилия може да говори безплатно с обвързания номер, дори и без да има заредени пари в Прима картата, както и да разполага с 60 безплатни минути към пет номера от групата Семейство и приятели и 60 минути към всички, ползващи Прима за деца и Прима фамилия карти.

В другите два варианта, месечния пакет е съответно с такса 6 и 10 лева. При тях титулярът разговаря безплатно с обвързаната Прима фамилия карта. Притежателят на предплатената карта разполага съответно с 200 или 1000 безплатни минути разговори с всички други ползватели на Прима фамилия и Прима за деца, както и 200 или 1000 минути към групата Семейство и приятели. Допълнително в тези пакети има включен и мобилен интернет съответно от 200 или 500MB. Един Мтел абонат може да закачи към себе си до три предплатени карти Прима фамилия. Услугата е без обвързване с договор и ви дава възможност да контролирате разходите на вашите деца и родители.