Превърнатият насила в герой Костадинов веднага си вирна носа

Новоизлюпеният национал от „Левски“ Георги Костадинов стана поредното доказателство защо феновете от страната ненавиждат футболистите на така наречените столични грандове.
„Доминирахме през цялото време. Можехме да бием с много повече. „Левски“ е фаворит във всеки мач“, каза надменно роденият в Царево и изгонен през миналата година от „Берое“ халф.
Превърнатият насила в героя от два подаръка на съдбата Костадинов изглежда се е взел за много голям играч, но ще го видим що за звезда ще е в световните квалификации с Франция и Швеция. Пък и „Левски“, с щастливата си победа в двубоя срещу „Дунав“, някак не се връзва с надеждите, че може скоро да е какъвто и да е било фактор в Европа.
Антон Огнянов пък направи реверанс към бившия си отбор. 
„За мене това бе специален мач. Стана хубав двубой. Не смятам, че сме забуксували. Играем добре и създаваме положения, но трудно бележим. Убеден съм, че в следващите срещи ще се реваншираме. „Левски“ е страхотен отбор и харесвам всеки един от техните играчи. Пожелавам им да продължат с доброто си представяне. Ние не мечтаем за нищо и целта ни е да останем в групата“, заяви офанзивният халф на „Дунав“.