Мтел е новият генерален спонсор на ЦСКА

Мтел стана новия генерален спонсор на футболен клуб ЦСКА. Договорът за сътрудничество беше подписан днес по време на пресконференция на стадион “Българска армия“ от представители на телекома и отбора.

Партньорството между ЦСКА и Мтел е част от дългосрочната стратегия на оператора за подкрепа на футбола и спорта в България. Договорът между двете страни е за 1 година, като може да бъде удължен при взаимно съгласие.

„За мен е удоволствие да обявя, че към нашето „спортно семейство” днес ще се присъедини още един отбор – ЦСКА“, коментира по време на пресконференцията Симеон Донев старши директор „Маркетинг“ в Мтел. „Замислили сме много изненади за феновете на ЦСКА, като съвсем скоро ще предложим тарифни планове с безплатни разговори между тях“, допълни Донев.

Като част от партньорството си с клуба, освен безплатните разговори между феновете на ЦСКА, Мтел ще предложи и неограничен интернет трафик към сайта на отбора, ексклузивни новини за ЦСКА, персонализирани ринг тонове, както и отстъпки в програмата за лоялни клиенти Мтел клуб. Конкретните оферти се очаква да се появят на пазара до две седмици.

На събитието бяха представени титулярните, резервните и вратарските екипи на футболистите на ЦСКА, които вече ще бъдат брандирани с логото на Мтел.

„За нас е голяма чест, че Мтел повярва в ЦСКА в такъв труден за клуба момент“, коментира Милко Георгиев, административен директор на ЦСКА. „Ще направим всичко възможно с помощта на новия ни генерален спонсор да оправдаем високите очаквания на всички фенове.“