Шофьор уби жена на тротоар и избяга, издирват го

Полицаи от Първомай издирват шофьор на неустановен засега автомобил, предизвикал тежък пътен инцидент и избягал от местопроизшествието.

Около 23.20 часа снощи на тротоар на ул. "Княз Борис І" е блъсната 43-годишна пешеходка. Жената е транспортирана в пловдивска болница с множество сериозни наранявания и въпреки усилията на лекарите тази сутрин е починала. По случая е образувано досъдебно производство.

Мъж е с опасност за живота след произшествие на черен път край село Каравелово. Сигналът постъпил около 17.35 часа вчера чрез телефон 112. В местността "Каманята" кросов мотоциклет "Хонда" се движил с несъобразена скорост и водачът - 48-годишен от с. Войнягово, загубил контрол и паднал на земята. По първоначални данни мъжът е бил без предпазна каска. Настанен е в болница в тежко състояние. Взета му е кръвна проба за алкохол.

Друг водач пък се е разминал без сериозни наранявания, след като се преобърнал с автомобила си вчера в Първомай. Около 3,30 часа автопатрул на районното управление бил изпратен на сигнал за катастрофа с материални щети на кръстовище между ул. "Хаджи Димитър" и ул. "Братя Миладинови". На място било установено, че фиат излязъл извън пътното платно и се обърнал върху жп линии. Водачът - 22-годишен жител на града, напуснал местопроизшествието, но по-късно се явил в полицията.