Над 300 късметлии с големи печалби от Национална лотария

Над триста късметлии са спечелили големи печалби  от билети на Национална лотария. Не малка част от тях са закупени от обекти на lafka от различни населени места в цялата страна.
Мартин Георгиев на 48 г. от гр. Монтана е един от тези късметлии. Той спечели една от най-мечтаните печалби от билетите на Национална лотария, а именно огромната сума от 500 000 лв. Щастливецът признава, че купуването на билети от lafka вече се е превърнало в традиция за него. Късметлийския Билет „Кеш x 50“ определено ще промени живота му  към по-добро. С парите  Мартин планира на първо време да си купи собствено жилище и да отиде на екзотична почивка, а за остатъка от страхотната печалба ще мисли след това. 
Освен печалбата на Мартин  билетът „Кеш x 50“ крие още 9 печалби от 500 000 лв.
38 годишната Цветелина Денева от гр. Добрич в ден като всеки друг заедно със съпруга си отиват да закупят сутрешния вестик от обект на lafka в града. Освен вестник семейството решава да си купи и билетче на Национална лотария. Билетът е „Monte Carlo Рулетка“, а невероятната печалба е 100 000 лв. Младата жена е хигиенист по професия , но заедно със своята половинка развива бизнес с пчеларство, който планира да развие със спечелената награда.
Късметът от билетите на Национална лотария може да се усмихне на всеки. Такъв е и случаят с 59 годишния Христо Панчугов от с. Емина. Христо редовно си  купува билети на Национална лотария „за да си пробва късмета“ и тази стратегия на края му носи успех. Мъжът купува дневната дажба билети от обект на lafka и след бързо изтъркване и проверка открива, че печели 100 000 лв. от билета „Златните Пирамиди“. Христо планира да инвестира печалбата в собствения си бизнес, а на всички онези, които все още се съмняват в късмета си, пожелава „Да играят и да вярват!“.
Поредна печалба в размер на 100 000 лв. падна от билет „Златните Пирамиди“. „Направо скочих от стола след като го проверих“ - така Станко Станков от гр. Кубрат описва емоцията последвала изтъркването на билета. Младият късметлия, който по настоящем е безработен, ден след  ден е пробвал късмета си, докато накрая всичко си дошло на мястото. С поредния закупен билет от lafka Станко от раз променя живота си.
Късметът на Национална лотария и Lafka усмихна и Равина Шаркова от Пловдив. Дамата е на 71 години, а билета с който печели, е от играта „Златните Пирамиди“. Макар Равина да си купува билети на Национална лотария сравнително отскоро, късметът и проработва доста бързо. Едва няколко месеца след първото си изтрито билетче Равина купува поредния билет от обект на lafka, за да открие, че печели невероятната сума от 100 000 лв. С част от спечелените пари планира да сбъдне своя стара мечта, а именно да посети града на любовта Париж, а остатъка да подари на сина си. 
Всеки един от нас би могъл да е на тяхното място и да промени живота си  с голяма печалба от Национална лотария! Повече информация за печелившите може да получите на сайта www.7777.bg, казват от Национална лотария.