Братът на пребития до смърт Тодор: Правосъдното министерство издаде наръчник за убиване!

Виждам един наръчник за убиване, който дава министерство на правосъдието. Псуваш, чупиш, нанасяш удари, така че да убиеш някого, след което си плащаш 2000 лева и излизаш на свобода. Това заяви пред bTV братът на убития Тодор от Враца - Ивайло."Законът позволява на брат ми да излезе с бокс, защото трябва да има някакво средство да се защити, след като тази кавга може да прерасне, а и е прераснала в побой", коментира той.

"Ако бях на негово място, аз също щях да изляза от колата. За мен той не е бил агресивен, не съм го виждал да налита на хора. Помагаше на много малки деца, всекидневно ходеше в един приют за кученца, където също оказваше помощ", разкри Ивайло.

"Рано или късно експертизата ще излезе. Причина със сигурност ще има. Но тя е свързана само и единствено със случката, която се разигра с брат ми. Това пак е убийство", категоричен е братът на починалия Тошко.

"Не съм тръгнала на работа все още, защото се страхувам от тези двама братя. Аз работя в центъра на Враца и не мога да минавам всеки ден и да ги гледам тези хора в очите", каза от своя страна майката на Тодор - Цецка.