Кандидат-булки превръщани в проститутки в Париж

Русенски сутеньор е задържан по издадена европейска заповед от Франция. Акцията по арестуването на 36-годишния К.Д.Ф. е проведена в Селеметя от служители на Гранична полиция по съвместно разследване с френските им колеги.
Събраната до момента информация сочи, че от началото на годината К.Д.Ф. е подмамил осем хубавички, но бедни русенки да заминат с него в Париж, където щял да се ожени за тях и да им осигури хубава работа и охолен живот. 
Момичетата на по 19-20 години тръгвали с охота подир сладкодумния си любим, който допълнително им завъртал главите с демонстрации на пари и самочувствие.
Във френската столица приказката продължавала, но краят й съвсем не бил щастлив. К.Д.Ф. се сгодявал с последвалата го девойка, но вместо меден месец и показвал истинското си лице. Прибирал документите за самоличност на обречената без да знае да продава тялото си кандидат-булка и я изпращал да проституира, като същевременно я контролирал дискретно, но строго дали се старае да привлича клиенти и дали няма да опита да влезе в контакт с властите. 
Работата носела добри доходи и когато поредната подмамена девойка се примири със съдбата си, сводникът от Селеметя я поверявал на местен престъпник, с когото играели в комбина, а той се връщал в Русе за намирането на поредната жертва. 
Така К.Д.Ф. събрал цял харем сексуални робини, но една от тях, която имала дете от него, успяла да се изплъзне и да потърси помощ от френската полиция. В това време износителят на плът отново бил на лов в Русе и е задържан ортакът му. К.Д.Ф. разбрал, че положението във Франция е напечено и се скатал в Русе, но скоро го застигнал арест по искане на френските власти.