Билки от Тибет за младост

Предлагаме ви една билкова рецепта от далечен Тибет, която ще помогне на организма ви да се пречисти от вредните токсини.

Веднъж преминали курса, ще почувствате обновление на цялото тяло.

Това е така, защото рязко подобряват обмяната на веществата, а организмът се пречиства:
100 г лайка, 100 г жълт кантарион, 100 г безсмъртниче (жълт смил) и 100 г брезови пъпки се смесват и се слагат в буркан с капачка.

Тези билки ще намерите във всяка билкова аптека. Вечерта изсипвате 1 суп. лъжица от билковата смес в 0,5 л вряла вода и оставяте да престои 20 минути. Прецеждате през тензух, като изстисквате остатъка.

Сипете си чаена чаша и разтворете в нея 1 ч. лъжичка мед. След като я изпиете, не трябва нито да ядете, нито да пиете, затова процедурата се прави преди нощния сън. На следващата сутрин се стопля и остатъка от сместа, на водна баня, като се разтваря в него 1 ч.л. мед и изпивате около 15-20 минути преди закуска. Вечерта процедурата се повтаря. Така се продължава, докато свърши цялата билкова смес.

Внимание!

Курсът може да бъде повторен най-рано след 5 години!

След като го преминете, организмът ви ще се изчисти от вредните вещества, ще се подобри и обмяната на веществата, тялото се освобождава от натрупванията на мазнини, кръвоносните съдове стават по-еластични. Т.е. предпазвате се от склероза, инфаркт, хипертония, изчезва шумът в главата, виенето на свят, кожата става по-гладка и добива приятен здрав вид.

Знайте, че ако сте алергични към тревни полени, не може да пиете лайка, тъй като тя именно отключва алергените от прашеца.