Двама шофьори без книжки отиват на съд

Двама неправоспособни любители на скоростите предстои да чуят присъдите си, след като за пореден път са хванати да шофират. Единият от тях дори карал след алкохолна почерпка.
30-годишният С.С. от Тутракан бил засечен от дежурни полицаи на 8 ноември в 16.30 часа. На пътя Сливо поле-Кубрат униформените спрели за проверка карания от мъжа "Форд Транзит". Веднага станало ясно, че водачът няма шофьорска книжка и съвсем скоро е бил наказван с акт за опасното си поведение на пътя. И тъй като не си взел поука, предстои да бъде изправен пред съда и да се сдобие с присъда.
Другият случай е засечен на 31 октомври около 21.30 часа пред бензиностанция ОМВ в Бяла. Тогава полицейски екип вдигнал палката на "Фолксваген Голф" с великотърновска регистрация. Оказало се, че 29-годишният шофьор зад волана бил подпийнал - дрегерът отчел 0.55 промила алкохол. На всичкото отгоре лъснал и фактът, че той няма шофьорска книжка и вече е бил наказван административно за това. На него също му предстои сблъсък със съдебната система.