Виж как мъж от Шумен направи предложение за брак

Младо момиче от Шумен получи предложение за брак по време на четвъртото издание на Националния фолклорен фестивал на любителските клубове по танци "Джумалийско надиграване 2015", което се проведе този уикенд в Търговище.
Повече от 400 участници във фестивала станаха свидетели на радостния момент от живота на  Борис и Диляна от Шумен. Мъжът, който е и ръководител на участващия в надиграването денсклуб "Борев" от Шумен, поднесе годежен пръстен пред очите на цялата зала. Преди да попита за заветното "Да", Борис се бе постарал да внесе в залата и да раздаде на публиката специално подготвени от него плакати с любовни послания, които тя издигна в определен от него момент. След това той застана на колене и зададе съкровения въпрос "Ще се омъжиш ли за мен?".
Смаяната красива танцьорка прие, при което залата гръмна от бурни аплодисменти, а балони и конфети се посипаха върху двамата влюбени.
Хората - и преди и сега
В България клубовете за народни танци набират все по голяма популярност, особено в големите градове. В времето на интернет и виртуалното общуване, подобни институции заемат все по-важно място в социалния живот на хората, защото им позволяват да общуват реално.  Днес тези клубове добиват същото онова социално значение, точно както хорото за нашите баби и дядовци. Ако не вярвате, вижте доказателството в следващото видео - мъж от Варна направи предложение на своята избраница в операта на града в началото на тази година. Мястото, на което са се запознали е точно такъв клуб. 
По отношение на предложенията за брак, оказва се, че българинът става все по романтичен, както се казва в холивудските филми. Yoytube вече е пълен с подобни видеа на нашенци. Ето един от 14 февруари, 2102 година, католическият Св. Валентин, а действието се развива в софийското метро.