Спекуланти завъртяха далавера със стотици билети за концерта на Слави

След като билетите за концерта на Слави Трифонов бяха изкупени за ден, сега става ясно, че вероятно повечето от хартийките са станали притежание на спекуланти. В Интернет масово се появиха обяви за продажба на места, като надценката варира от 2-3 до 6 пъти над оригиналната цена.Най-масово се предлагат евтините варианти – от 25 и 35 лева. Те вървят от 90 до 150 лева бройката. Прави впечатление, че никой не продава количества, което обаче е стар трик- предлагат се един или два билета, които задължително вървят в пакет, така се ловят повече наивници.

Според хора, набутали се с повече от пропуските за стадион „Васил Левски”, търсенето не е голямо. Проблемите са два - възможността да се изсипе проливен дъжд над столицата в деня на шоуто, другият - липсата на предварително коментираните чуждестранни гости.

Няма обаче достоверна информация дали търговийката върви и дали някои няма да изгорят с инвестицията си. Това довечера ще се види по празните места на стадиона, коментират хора, занимаващи се с този бизнес.