Пол Уокър оставил цялото си състояние на дъщеря си

Пол Уокър, звездата от хитовата поредица "Бързи и яростни", който през ноември миналата година загина в автомобилна катастрофа на 40 години, оставя цялото си състояние на 15-годишната си дъщеря Медоу, съобщава Франс прес. Според предварителни информации състоянието му възлиза на 25 милиона долара.
Според предварителни информации състоянието му възлиза на 25 милиона долара. Завещанието на Пол Уокър е било съставено през 2001 година. Тогава актьорът е посочил, че Медоу е единственото му дете. Съгласно волята му за изпълнител на завещанието му е посочен неговият баща Пол Уокър Трети.

Седмиците, последвали трагичната смърт на актьора, бяха белязани от разразилите се битки около наследството му. Бившите партньорки на Уокър, между които и майката на Медоу, настояваха да получат своя дял от тортата. Тогава бащата на актьора беше изразил пожелание внучката му Медоу да наследи парите, а той да ги управлява, докато момичето навърши пълнолетие.

Понастоящем Медоу живее с майка си Ребека Солерос, с която Пол Уокър е имал връзка в края на 90-те. Преди ужасната злополука, в която загина, Уокър живееше от седем години с Жасмин Пилчард-Госнел. Миналата година холивудският актьор Пол Уокър призна, че съвсем скоро е осъзнал колко всъщност е важна за него дъщеря му Медоу. Това се случи, след като момичето се премести да живее при него в Санта Барбара, припомня "Дейли мейл“.

„Тя е най-добрият партньор, който съм имал. Не съм имал нищо подобно в живота си. Сам съм още от 16-годишен. Сега част от мен смята, че трябва да се реванширам за изгубеното време“, споделил Уокър.