Комплекс „Дунав Плаза“ кани на интригуваща „Морска фантазия“

Напълно обновеният след ремонт хотелски комплекс „Дунав Плаза“ избира средата на лятото, за да заяви красноречиво за себе си. Емблематичната марка „Дунав Плаза“, която вече посреща гости и в хотела, и в ресторантите, кани русенските ценители на изисканите летни удоволствия на специална „морска“ вечер. 
На 30 юли от 20 часа салоните на ресторанта ще предлагат онзи уют и атмосфера, които носят аромата на лятната почивка на морския бряг. Затова и от екипа на „Дунав Плаза“ са нарекли тази вечер „Морска фантазия“. Тя ще премине под знака на стилно меню, издържано в унисон с морето - с красноречиви акценти от морски дарове, и всичко това придружено от оригинално узо и стилни подходящи вина. 
Началото на дъхавата вечер ще бъде поставено с Welcome Drink: Шанин Блан с бонбон от диня и мента. Продължението ще е салата с мариновани аспержи и севиче от миди, а след това - мида Сен Жак с пюре от целина и кокосово мляко и канелони с мус от скариди и глеч от просеко. Тартар от червен тон със салца от манго, червен хайвер и лимонова пяна и филе от барамунди с три вида пюре са върховите точки в предложенията за „Морската фантазия“. 
За финала е оставена насладата от шоколадова сфера с пълнеж от маскарпоне крем и център от семифредо и трюфел.
Куверти все още могат да бъдат закупени в „Дунав Плаза“, съобщиха от комплекса, където очакват своите гости идния четвъртък да споделят този малък морски празник на брега на Дунава.