„Дунав“ представя официално днес футболистите за новото първенство

Официалното представяне на футболистите от „Дунав“ за новия сеозон ще се състои днес от 17.30 часа, гласи последната официална информация от клуба. 30 минути по-късно на Градския стадион ще започне контролният мач срещу „Спартак“ /Плевен/. Двубоят срещу плевенчани ще е петата проверка на русенския отбор. Вчера спартаковци участваха в спаринг срещу третодивизионния вече ЦСКА.
Мачът днес ще се ръководи от русенска съдийска бригада с главен рефер Борис Попов. Помощници на Попов ще са Мирослав Марков и Християн Ганев. 
Старши треньорът Веселин Великов ще се откаже от услугите на десния бек Борислав Николов, научи „Утро“ от сигурни източници. Дошлият от „Марек“ Николов игра през първото полувреме в контролата срещу „Добруджа“, но явно не е убедил наставника, че е търсеният човек за тази зона. 
От Русе ще си тръгне бързо-бързо и футболистът на „Шумен“ Емануел Райнхерд. Ганаецът, който пристигна на проби с визитката на играч от националния младежки отбор на своята страна, въобще не впечатли зрителите в двубоя срещу добричлии. 
Селекцията в „Дунав“ може би ще приключи идния понеделник, когато на проби ще пристигне външен десен халф.
Според направения в БФС график футболистите от русенския отбор трябва да бъдат картотекирани на 21 юли.