Каква личност сте според позата ви за сън?

Всеки има своя любима поза за сън. Оказва се, че това как спим, до някаква степен може да покаже каква личност сме. Ако ви е любопитно да разберете, вижте следващата снимка и характеристиките на отделните пози.



1. Ако вашата любима поза е на една страна с леко присвити колена, то вие сте тиха и надеждна личност. Лесно могат да ви наранят, но въпреки това вие винаги се опитвате да проявите смелост. Дори и в най-трудните моменти намирате сили да се усмихнете. Също така сте изключително гъвкави към промени.
2. За тези от вас, които спят в ембрионална поза, може да се каже, че сте личности, които се нуждаят от закрила, съпричастност. Въпреки това, вие имате разнообразни таланти и способности, които е добре да развиете или поне част от тях.
3. По корем е любима поза за сън на тези хора, които са родени лидери. Те са импулсивни, но предприемчиви, държат на семейството, работохолици са и често планират бъдещето, защото не обичат изненадите. Изключително амбициозни са и бързо постигат успехи.
4. По гръб спят личностите, които са позитивно настроени към живота, но и обичат да бъдат център на внимание, особено в любовта. В работата си са последователни, а в отношенията с хората обичат да казват това, което мислят.

5. Ако вашата поза за сън е по гръб, но с прибрани до тялото ръце и крака, то вие сте балансирана личност, която следва своите цели. На моменти проявявате прекалена строгост, педантичност, но имате най-вече високи изисквания към самите себе си.
6. За тези, които спят на една страна с изнесени крак и ръка, казват че са непредсказуеми личности, които обичат приключенията на живота, но често менят настроенията си. Друга отрицателна черта на характера им е, че трудно правят избор. В живота винаги се стремят към постигането на стабилност и мир.