Боби Кристина катастрофирала и вкарала хора в болница преди комата

Дъщерята на Уитни Хюстън – Боби Кристина Браун, е катастрофирала с колата си само няколко дни, преди да припадне във ваната в дома си и да изпадне в кома. На 27 януари Боби Кристина изгубила контрол над джипа си, влязла в насрещното движение и се ударила в друга кола. Катастрофата била сериозна, защото хората от другия автомобил били откарани в болница. Това става ясно от данни на полицията в Розуел, щата Джорджия, съобщава Си Би Ес.
Така вече се изяснява хронологията, предшестваща мистериозния инцидент, при който единствената дъщеря на Уитни Хюстън и Боби Браун беше намерена бездиханна в банята и беше откарана в болница в Атланта. Както БЛИЦ съобщи, само няколко дни преди това полицията е била викана от съседи на Боби Кристина и приятеля й Ник Гордън по сигнал за семеен скандал.

Ник Гордън и негов приятел са хората, намерили припадналата Боби Кристина на 31 декември. Според Макс Ломас, Ник чистил кървави петна от апартамента им преди да пристигне полицията.

31-годишният Гордън днес за първи път говори пред медии. Той е разследван за това, че може да е дал фалшиви сведения на полицията за инцидента. Ник заяви, че се моли за живота на Боби Кристина и отхвърли твърденията, че се опитва по съдебен път да получи възможност да я види.

По-рано член на семейство Браун заяви, че Ник не е добре дошъл в болница „Еймъри“, където е настанена Боби Кристина. Семейството отдавна не одобрява връзката им, тъй като Гордън е израснал като брат на Боби Кристина, въпреки че официално не е осиновен от Уитни Хюстън.