Най-добрите коли за 2015 г.: Opel ADAM защити първата си позиция

Opel ADAM продължава да преуспява. За втора поредна година шампионът на Opel по индивидуализация спечели вота на читателите на уважаваното специализирано списание auto motor und sport в категорията на мини автомобилите. Opel ADAM получи 29.8 процента от гласовете и дори надхвърли спечелените миналата година 24.2 процента.

“ADAM е истински победител,” заяви Петер Кристиан Кюсперт, вицепрезидент отговорен за продажбите и следпродажбеното обслужване в Opel Group, на церемонията в Щутгарт. “Това не е само нашето мнение. С него се съгласиха 112,000 читатели на auto motor und sport от 15 страни и 130,000 клиенти от цяла Европа, които решиха да купят нашия лайфстайл автомобил. А ние току-що добавихме още два нови модела към семейството на ADAM с ADAM ROCKS и спортния ADAM S.”

Според издателят Motor Presse Щутгарт, точно 112,471 читатели са участвали в 39то издание на наградите Най-добрите коли. Те са гласували в единадесет категории в класацията както на всички, така и на вносните марки, избирайки от общо 386 модела.