Джъстин Бийбър потвърди на върха на славата си, че се отказва от музиката

Идолът на тийнейджърите Джъстин Бийбър потвърди, че се отказва от музиката, въпреки неотдавнашното изявление на неговия мениджър, че това е шега, съобщава Billboard, позовавайки се на микроблога на музиканта в Туитър.

Миналата седмица Бийбър заяви, че след излизането на неговия нов албум /на 23 декември/ ще се откаже от музиката. По-късно неговият мениджър Скутър Браун съобщи, че певецът "просто се е пошегувал".

"Мои любими "белийбърс", официално се оттеглям", написа Бийбър в своя микроблог. "Белийбърс" се наричат почитателите на канадската поп сензация. Тази дума е съзвучна с фамилията на Бийбър и английската дума believer /вярващ/.

Бийбър добави: "Медиите говорят много за мен. Те лъжат и желаят аз да се проваля, но никога няма да ви изоставя, защото "белийбърс" - това е начин на живот". Той също така поздрави своите почитатели с Коледа.

До момента Джъстин Бийбър е записал три албума, от които са продадени 15 милиона копия. През тази година той за втори път оглави класацията на най-влиятелните изпълнители под 21-годишна възраст, съставена от авторитетното музикално издание Billboard.