Майка на шест деца избягала от мъжа си за отмъщение

След 18 дни издирване полицията откри 31-годишната Бориска Славчева от Лом, съобщиха от областната дирекция на МВР в Монтана.

Жената изчезна на 1-ви ноември т. г. на път от гара Дреновец за Лом. До качването й във влака Славчева била изпратена от брат си, но след като не се прибрала вкъщи мъжът, с когото живее на съпружески начала, се притеснил и започнал да я търси. Славчева, която е майка на 6 деца, сама планирала бягството от дома си.

На 31.10.2013 г. 31-годишната Бориска Славчева и мъжа й били на гости на брата на Бориска във видинското с. Дреновец. По време на гостуването се скарали и мъжът й се прибрал същата вечер с влака. Бориска си тръгнала на следващия ден, но за отмъщение решила да се скрие при възрастна роднина в Лом.

В началото мъжът сам я е издирвал при техни близки и приятели. След като не я открил никъде, обявил в полицията за изчезването и. Областната дирекция на МВР пусна снимката й в местни и национални медии и обяви, че я издирва. Само няколко часа по-късно се обадил съсед на роднините, при които се била скрила. Пред пристигналите на място полицаи жената признала, че сама е замислила изчезването си, за да накаже половинката си.