“Биг Брадър ол старс” с нови звезди

Фолкпевицата Райна, писателят Денди, Елена Кузмова от „Биг брадър фемили“ и рапърът Джийсън Брад Люис от първия сезон на „Х-фактор“ са сред сигурните участници във втория сезон на „Биг брадър ол старс“, който започва в понеделник по Нова телевизия.
Райна вече сама се похвали във Фейсбук за предстоящата си изява. „Риск печели, риск губи, дано този път рискът си струва. Ще ми липсвате“ - написа тя на феновете си преди дни. Певицата бе сред героите на първия „ВИП брадър“, а през 2009 г. спечели танцовото риалити VIP Dance.
Първото издание на „Биг брадър ол старс“ се състоя точно преди година и бе спечелено от македонеца Лестер. Според източници от Нова Джийсън Брад Люис може и да отпадне от списъка, ако в последния момент в Къщата се навият да влязат по-именитите гласове от предишния „Х-фактор“ Ангел и Моисей или дори победителят Рафи.
Четиримата сигурни в Къщата ще се присъединят към двете Златки - Райкова и Димитрова, които вече няколко дни живеят в изолация. Организаторите до последно чакат отговор от Елена от „Биг брадър 2“ и от Зара. Продуцентите не крият, че са направили предложение на две от най-запомнилите се участнички в миналите години и че се надяват те да кажат „да“. Хора от екипа обаче определят шансовете зрителите да се срещнат пак с тайнствената софиянка и с атрактивната варненка като по-малки от 50 процента.
Зара вече от доста време избягва публични изяви, а след раздялата със съпруга си Миро Елена също не живее като светска личност. Общо играчите във втория сезон на „Биг брадър ол старс“ ще бъдат между 12 и 15. От съквартирантите се очаква да разкажат какво се е случило с тях след края на техните няколко седмици телевизионна слава. За пловдивчанката Елена, която спечели първия семеен „Биг брадър“ през 2009 г. със съпруга си - гробаря Веселин Кузмов, се знае, че вече е разведена и живее отделно от мъжа си.
Водещ на дългите преки предавания в понеделник и сряда отново ще е Ники Кънчев, а на кратките - Алекс Сърчаджиева. „Биг брадър ол старс 2“ ще замени „ВИП брадър“, чийто пети сезон приключи снощи и бе спечелен от Станка Златева.