МВР търси помощ за залавянето на 20-годишния Салахедин Бин Аладин от Алжир за нападението на Вики

Столичната полиция издирва Салахедин Бин Аладин във връзка с извършено тежко криминално престъпление на територията на столицата, съобщиха от МВР.

Търсеният мъж е на 20 години, родом от Алжир.

Хората, които имат информация къде може той да бъде открит, да позвънят на тел. 112 или да съобщят в най-близкото поделение на МВР. Анонимността им е гарантирана.

При проведената специализирана полицейска операция до момента в столичните районни управления са отведени 62 души. 50 от тях са задържани с 24 часови мерки, 7 са настанени в Дома за временно настаняване на чужденци в Бусманци, с други 7 продължава работа за установяването им. Останалите са били пуснати след като самоличността им е била установена. Работата по случая продължава.

На 2 ноември около 2 ч. жена беше ранена в магазин на ул. "Пиротска" в София от крадец. Около 2 ч. в малко магазинче за хранителни стоки продавачката е видяла, че човек се опитва да вземе нещо. Тя се е опитала да го спре и той я е наръгал. Жената бе откарана в "Пирогов". Животът на продавачката е вън от опасност. Тя е била ранена с няколко прободни рани. Пострадалото момиче е на 20 години и е с рани в областта на главата и ръцете. Няма опасност за живота й.