Русенско мобилно приложение получи награда от Булбанк

Русенската технологична компания Infozone спечели първата награда във второто издание на конкурса за иновативни мобилни приложения UniCredit App Challenge 2.0, организиран от УниКредит Булбанк и Mobile Monday Sofia. Софтуерната фирма взе участие в състезанието с приложението UniCredit Loyal & Specials - специална версия на разработения от нея мобилен софтуер Infozone, предлагащ услуги, базирани на местоположението. Финалният етап на надпреварата се проведе на 17 юни.
Първото място в конкурса включва парична награда в размер на 4000 лв., осигурена от УниКредит Булбанк, възможност за пилотно тестване на приложението във финансовата институция, както и организирано еднодневно посещение за двама членове на екипа в UniCredit Innovation Lab, Милано, Италия. Там те ще имат възможност да се запознаят с най-иновативните проекти и разработки на една от най-големите и успешни банкови групи в Европа.
Infozone е мобилно приложение, което показва какво ново, изгодно и интересно има наблизо. То предоставя не само полезна информация, а и достъп до актуални промоции, отстъпки, интересни събития и новини. Потребителите имат възможност да получават уведомления за специални предложения в близост до тях или сами да поискат такива от избрани обекти.
Бизнесът използва Infozone като платформа за взаимодействие и привличане на клиенти в близост до търговските обекти - чрез публикуване на съдържание, което подтиква към действие и покупка. Приложението има английска езикова версия и е налично за потребители от чужбина.
Infozone е включен в платформата за приложения на Виваком Viva Apps и е достъпен на всички закупени от Виваком мобилни устройства. През април тази година управителят на Infozone Емилиян Енев съобщи, че то вече има над 10 000 сваляния.