Миглена Ангелова слага край на сватбите си

Навсякъде се кълна, че пети брак няма да имам, така че не чакайте. Имам мъж до себе си, но вече няма да дрънкам по този повод. То и новата любов не би ме провокирала да се омъжа пак. Не обичам да ходя на сватби, особено на мои.Това споделя тв водещата Миглена Ангелова, прочула се с предаването „Искрено и лично“ и неизменните си червени костюмчета.
Дамата, която се постара около името й да има редица от сплетни и клюки, към днешна дата заявява, че вече е овладяла емоциите си, подредила живота си и знае накъде и с кого да върви. Тази година е особено важна за известната русенка – едната от близначките й я дарява с първородно внуче, а дъщеря й Стефани се омъжи за тунизиец.

В професионален план Ангелова се гордее, че на екран се завръща предаването й „Искрено и лично“. То стартира от 30 септември по TV7.

„Хората са затворени в собствената си вселена и смятат, че те са център и че всичко, което мислят, се поражда от тях самите. А ние сме продукт предимно на обществените нагласи“, коментира тв водещата и споделя, че ще в стремежа си да направи предаването по-добро ще търси помощта на свои бивши колеги от Русия.