Бербатов: Не съм Бил Гейтс, за да оправя ЦСКА

Димитър Бербатов се появи на стадион "Българска армия", за да награди призьорите от традиционния детски турнир "Данониада". Въпреки известното закъснение, футболната звезда дойде на "Армията" около 12 часа и раздаде купи и индивидуални трофеи на малчуганите. След това голмайсторът на Монако беше наобиколен за автографи и снимки. Първоначално Бербо отказа да говори пред медиите, но все пак склони и каза няколко думи.

"Подписах за още една година с Монако и всичко си дойде на мястото", заяви звездата.

На въпрос дали знае, че в момента се провежда Общо събрание на ЦСКА, Митко отговори: "Не, нямам идея. Далеч съм от тези неща. Има човек, който е там (б.р. - визира Емил Данчев). Аз може да съм си купил акции много преди това, но това е нещо, което нито казвам, нито обявявам. Това са си мои неща. В момента съм действащ футболист, други неща са ми на главата."

Попитан дали може да помогне на ЦСКА, Бербатов каза: "Да ти приличам на Бил Гейтс?! Аз не съм човекът с магическите пръчки, че да оправям ЦСКА. Това е работа на много хора. В момента други неща са ми на главата. Когато това приключи, вероятно ще дойде друга глава в моята история."