Тръгва изграждането на хипермаркет „Практис“

Официален старт на изграждането на хипермаркет „Практис“ ще бъде даден в понеделник. На събитието са поканени кметът на град Русе Пламен Стоилов и заместникът му Димитър Наков.
Новият магазин от типа „Направи си сам“ ще се разполага върху терен от 5000 квадратни метра в „Дружба“ и ще има 3500 кв.м разгъната площ. В него ще бъдат разкрити над 50 нови работни места.
В обектите на „Практис“ се предлага широк спектър стоки от най-ниския ценови сегмент до висок клас продукти на различни български и европейски фирми. Жителите на целия Русенски регион ще имат възможност да избират и пазаруват от над 50 000 артикула за  строителство, довършителни работи, декорация, двор и градина, селскостопански стоки, железария, инструменти и др.
„Практис“ е търговска марка на фирма „Мегадом“, създадено през 1999 г. с идеята да развие верига строителни хипермаркети тип „Направи си сима“. Към момента българската верига има шест магазина в София, Стара Загора, Хасково, Велико Търново и Видин, като седмият ще отвори в Русе.