Ново видео на „Седемте най“ в сайта Vbox7.com разказва историяна на 7 от най-зловещите деца убийци.

7. Лионел Тате

Катлийн Гроуслет-Тате води дъщеря си Тифани в къщата на детегледачката си, която оставя детето със сина си – Лионел. Чува се писък и Лионел казва на майка си, че Тифани не диша. Причината за смъртта е разкъсване на черния дроб. Детето е имало фрактура на черепа, гръдния кош, оток в мозъка и 35 други наранявания. Лионел признава, че е скачал върху нея от стълбището.

6. Бари Дейл Лолкайтис

Училището „Фронтиер“ беше опустошено с взимане на заложници и стрелба. 14-годишният Лолкайтис  отнел живота на трима души. Бил облечен като стрелец от дивия запад и въоръжен с пушка.

5. Крейг Прайс

Джоан Хийтън заедно с двете си дъщери – Дженифър и Мелиса – били открити брутално убити в дома им. Имали са общо 90 прободни рани. Крейг Прайс е заловен преди 16-ия си рожден ден. Мотивът е бил грабеж.

4. Греъм Йанг

В ранна възраст Греъм започва да експериментира с отрови. Неговото семейство били първите му жертви. Всички те умирали от натряване.

3. Джеси Померой

Джеси Померой започнал жестоките си действия срещу други деца, когато е бил на 11 години. Отвлякъл седем деца и ги изтезавал – с нож или забождал игли в плътта им.

2. Джон Венейбълс и Робърт Томпсън

Двете момчета отвличат 2-годишно дете, водят го на железопътна линия, където го бият с камъни и пръчки. Събличат го и го връзват за линията. Скоро минава влакът...

1. Мери

11-годишната Мери е на първо място в класацията на „Седемте най“ за най-зловещите деца убийци. Вижте какво е направила тя в следващото видео: