След седем години работа с известни хора, с „випове“, сега „Биг брадър“ се насочи към своята истинска земя – към своите големи фенове, „нормалните хора“, казва пред Vesti.bg Ники Кънчев, койтоотново ще бъде водещ на шоуто.

„Тази година мотото на предаването е „100% натурални “ – шоуто ще е по-близо до земята и до нашите корени, по близо до обикновените неща. „Биг брадър“ ще е основно битка на характерите“, добавя той.

„Хората са тук с една идея – много малка част питаха за награда, за пари, за автомобили... Те искат да победят предаването“, казва още Ники Кънчев. 

Шоуто започва в ефира на Нова тв в понеделник. В къщата влизат 14 души – седем мъже и седем жени. 

Любопитна подробност е, че леглата са само девет

и ще се наложи някои от участниците да спят навън. Кухнята е на двора, има котле за готвене, кът с домашни птици, както и варел с вода, който ще служи за баня на открито. 
Най-младият участник е на 21 години, а най-възрастната дама, която ще обитава къщата, е на 48 години.

13 от 14-те участници са активно работещи към момента на влизането си в къщата, един е безработен. Професиите им са повече от интересни, а двама от тях са с годишни доходи в шестцифрени суми.

Екстравагантни, добре изглеждащи, интелигентни, провокативни, амбициозни, готови за победа, дръзки и лишени от свян, с добро самочувствие и запомнящи се характери, това са общите черти, обединяващи 14-те участници в „Биг брадър“ в предстоящия сезон.
 

„Изключително интересни персонажи и типажи...

Дойдоха изключителни хора“, сподели пред журналисти и един от продуцентите – Нико Тупарев.

„Селският живот е нож с две остриета – може да бъде много приятен далеч от проблемите на цивилизацията, но е свързан с лишения ще трябва да се проявява характер. „Биг брадър“ е форма на затворено общество, каквото е и едно малко село, без телефони, без цивилизационни придобивки... Ще видим как това ще се отрази на някои хора“, добавя той. 

„Какво ще се случи в сезона, не знаем... Може да е изключително смешно и забавно, но може и да е доста трагично за някои от участниците.

Хората никога не си дават сметка какво ги очаква.

Имаме и истински богати хора (...) За съжаление или радост, парите дават самочувствие на хората. Ще гледаме сблъсък на хора с покритие откъм пари (...) и хора, които са просто много отворени и говорят... Ще бъде един доста по-различен сезон от това, което е гледано и ще бъде много интересно“, уверява продуцентът. 

Актуални новини от предаването следете на официалната страница на „Биг брадър“ във „Фейсбук“. Видеа с най-добрите моменти от изданията на шоуто досега ви очакват вофициалния канал във Vbox7.com, a пълните епизоди след излъчването им може да гледате в Nova Play.