Японците не създават впечатлението, че страдат от лабилни нерви. При тях сякаш всичко е спокойно, равнодушно и те нямат никакви грижи… Всъщност това няма как да е вярно, но самите те са съумели да наложат контрол върху вътрешното си състояние.Ако имате лабилни нерви или сте в критична ситуация, направете този трик с ръцете

Постигнали са мир, който им помага в критични ситуации. Но и те имат своите слаби моменти, затова са усвоили различни техники, с които да си бъдат от полза. Важно е да умеете да балансирате емоциите си, да укротите тялото в мигове на стрес, тъй като тогава се натоварват всички органи.



Не е нужно да се стигна до здравословни проблеми и лабилни нерви. Можете по един бърз и лесен начин да се спасите, когато почувствате, че напрежението ви идва прекомерно. Ще го видите описан на картинката, но ще внесем и малко яснота относно приложението му. Пръстите на едната ръка се задържат в течение на около минута, а после правите същото с другата ръка. Ако се налага повторете процедурата няколко пъти, пише изданието curious.actualno.com.

Имайте предвид, че всеки един от пръстите е свързан с емоциите, които изживявате. Така например палецът отговаря за притеснението в душата ви, показалецът за страха, средният пръст за гнева, безименният за тъгата, а кутрето за усилието.

Всички посочени действия са на принципа на мудрите, които на практика са йога за ръцете.

С тях може да се въздейства върху целия организъм, а специалистите твърдят, че успешно лекуват дори болести. Преди всичко обаче е важна профилактиката, затова нека се грижим преди да са ни сполетяли грижите.

С този японски трик ще спасите лабилните си нерви, когато искате да се успокоите моментално.