Фолкпевицата Ивана отслабна до неузнаваемост, видя "България Днес". Легендарната изпълнителка на десетки хитове се появи на концерта по случай 25-ия рожден ден на "Пайнер" в блестяща форма и предизвика възхита сред присъстващите.

Ивана е свалила около 20 килограма, и то само за няколко месеца, което моментално се е отразило на външния й вид. Краката й са видимо много по-тънки, а отслабването е променило дори лицето й. Изпълнителката признава, че двама души са изиграли основна роля в свалянето на килограми - доайенът на природната медицина проф. Христо Мермерски и бившата депутатка Петя Раева. Певицата стриктно е следвала техните програми за отслабване и резултатите не закъснели.

"Омръзна ми да се доверявам на всякакви уж модни диети, а след това ефектът да е нулев. Качваш, сваляш, качваш и се завърта един омагьосан кръг", сподели разочарованата Ивана.

Затова тя се подложила на стриктна диета, която й била направена от проф. Мермерски. Хранителният режим не изключва месото, но то трябва да бъде в умерени порции. Плодовете и зеленчуците обаче са в изобилие. Разрешено е да се яде по една филийка хляб на ден, ориз, картофи, варива и ядки. За любителите на сладкото се разрешава и по блокче шоколад.

Ивана признава, че се чувства много добре с новата си визия, която й дава допълнителна увереност. Тя получи одобрителните възгласи и на колежките си, с които се засече в Летния театър в Стара Загора, където се проведе юбилейният концерт. Изпълнителката беше безспорно най-добрата на вечерта и накара публиката да танцува, въпреки че над града се изливаше пороен дъжд.

В добавка към диетата Ивана взима и добавка за отслабване, която е на бившата депутатка Петя Раева. От съставката на билкова основа изпълнителката пие по две сашета на ден. Хранителният елемент, освен че топи мазнини, дава и много енергия. Фолкпевицата, макар че е постигнала добри резултати, не смята да спира със здравословния начин на живот и е решена да отслабне още повече.

Рецептата на фолкпевицата

Необходими продукти:

- кофичка нискомаслено кисело мляко
- 1 супена лъжица мед
- 1 супена лъжица пектин на прах
- половин лъжичка канела
- шепа смлени орехи

Всичко се разбърква до получаване на хомогенна смес. Оставя се да престои няколко часа в хладилник или на студено. От така получената смес се вземат по 2 чаени лъжици три пъти дневно.