Без да се замисляте особено изберете един от скъпоценните камъни от горната картинка. Кой ви привлича най-много? Изборът ви може да каже много неща за съдбата ви. Убедете се сами от своя резултат:

1. Перла
Ако сте си израли перлата, това означава, че сте изпълнен с достойнство и горд човек. Вие сте мъдър, милостив и чистосърдечен. Характерът ви е спокоен и добър, и винаги мислите преди да кажете нещо. Перлата означава още, че сте на прага на период на трансформация в живота си.

2. Рубин
Рубинът говори за страстен човек, трескав и изпълнен с живот. Вие винаги сте нарушителя на спокойствието и знаете как да накарате нечия кръв да закипи. Пълен сте с енергия и ако се борите за нещо, противникът ви горчиво ще се разкайва, че ви се е опълчил.

3. Диамант
Този камък е изборът на истински силните, решителни и горди хора. Вие зареждате със силата си всички около себе си. Самият диамант говори за неприкосновеност и непреклонност. Вие сте безстрашен и дързък. Нови приключения ще появят съвсем скоро на пътя ви.

4. Син топаз
Привлечените от синия топаз са спокойни и хладнокръвни, често замислени и притежаващи умението да извличат наслада от тихите моменти в живота. Ако сте се спрели на този камък, това означава още, че имате силна, утешителна енергия и общувате с околните безупречно. Тези способности ще ви бъдат много полезни в живота.

5. Оливин
За вас е характерна любопитната природа и обикновено излъчвате неподправена и заразителна радост. Оливинът е донякъде мистериозен и рядък. Този камък може да се намери дълбоко в земните недра или в бродещите в космоса метеорити.

6. Аквамарин
Аквамаринът, както може би се досещате, означава, че ви привлича океанът и освен това сте състрадателен. С вас може да се разговаря оживено и сте с авантюристичен дух, при това много. Привлича ви също и луната. Ако сте бил отегчен в последно време, не бойте се, силно вероятно е съвсем скоро да имате ново вълнуващо преживяване.  

7. Танзанит
Вие сте много чувствен, проницателен и страстен човек, който има силна аура, действаща като притегателна сила за хората. Този камък често се използва от екстрасенсите при сеанси, защото е силно свързан с отвъдното. Ако именно той ви е привлякъл, помнете, че е важно да се доверявате на инстинктите си. Те грешат много рядко.

8. Цитрин
Кипите от енергия, креативен сте и отворен към нови изживявания. Също така по всяка вероятност сте топъл и мил човек. Цитринът олицетворява животът и свежестта. Привлечените от този камък обикновено са хора, които ценят работата в екип. Ако изберете цитрина, вие сте добрият човек, който прокарва светлината през тъмните облаци.

9. Розов турмалин
Розовият турмалин е за нежните, чувствителни и състрадателни хора. Тези, които са склонни да си казват всичко искрено и действат освежаващо за околните. Това изобщо не означава, че се оставяте да ви разиграват. Учените са установили, че през този камък преминава електрически заряд при търкани или нагряване. По същия начин и вие реагирате остро, когато ви се качат на главата.

10. Аметист
Характерното за вас е, че сте жизнен и разсъдлив. Излъчвате сила и чест във всеки един аспект от живота си. Нищо не може да се изпречи на пътя ви. От вас ще стане един чудесен родител, но не забравяйте и да се забавлявате понякога.