Потресаващи разкрития около убийството на малкото дете направи сайтът „Български новини”. Полицията вече официално съобщи, че 27-годишния й баща Станислав Бакърджиев е нейният убиец. Трупчето на детето е разчленено от собствения му баща и сготвено с други продукти под формата на храна.По този начин бащата е искал да отвлече вниманието на хората, че това е изхвърлена храна, ако бъдат открити частите от телцето. Докато е хвърлял "сготвеното"  тяло, престъпникът се е движел с кърпа на глава, за да се прикрие. 

Едната част от тялото на детето е изхвърлено в кофите за боклук, а друга в тоалетната чиния на дома му. Именно там са намерени и остатъци от кръв, от която е направен ДНК тест, което е едно от доказателствата за убийството на малкото дете. 

Според информация, в показанията си бащата е казал, че не той е убил детето, а когато се събудил, го намерил мъртво на дивана в локва кръв. След което решил да разчлени трупчето и да го сготви, за да не разбере майката, която през това време била в Германия.

Нишката започна да се разплита от България. Полицаите от отдела за защита на малолетните и престъпления идентифицираха кръга на хората, с които бащата е контактувал и събирал в дома си. Всички те са разпитани. 

Важният и ключов свидетел на име Ники, който често оставал в дома на бащата и бе посочен от майката бе намерен в България. В събота той бе доведен и разпитан от гръцката полиция на граничен пункт Промахон, където стана ясно, че същия знае за случая като пояснил, че бащата на Ани му е споделил за извършеното зверско убийство. 

Показанията на Ники и тези на бащата, които са разпитвани в различно време и място съвпадат. Дали обаче и същия този приятел е съучастник в убийството ще стане ясно днес на официалната пресконференция на гръцката полиция, която започва в 12 часа.