Жената с най-впечатляващи силиконови устни – Габриела Радославова, е сред първите, осмелили се да заживеят на село в новото предаване.
 
Стотици момичета мечтаят да са „Мис Пепеляшка”. Това е равносметката, до която стигна едноименното и най-ново предаване в ефира на Нова – „Мис Пепеляшка”.
 
След няколко месеца на кастинг и срещи с куп претендентки, екипът на формата вече е готов с профила на момичетата, решени да се разделят с живота на село, за да прекрачат в луксозния свят на известните. Голяма част от тях са жени на възраст между 18 и 40 години, от различни краища на България. Любопитен факт, свързан с кастинга, е големият брой кандидатки от районите около София, Пловдив, Бургас, както и места, в които българките се славят с красотата си като Стара Загора, Плевен и Велико Търново. Желаещите да се превърнат в съвременната „Мис Пепеляшка” не крият, че охолният и безгрижен живот им е напълно чужд. Калени с трудностите на селската работа, повечето никога не са били на маникюр, не са посещавали солариум и не знаят какво е да се возиш в луксозен автомобил. Затова обобщават представата си за живота на една миска с краткото „Като по филмите”. Вярват обаче, че тяхната трансформация ще бъде по-лесна от тази на известните. „С хубавото бързо се свиква”, заявяват те, без дори да подозират, че срещата със славата може да им донесе и неочаквани изненади.
 
Сериозен културен шок очаква и миските, които ще се изправят лице в лице със селската действителност. Въоръжени с лопата, но и с високи токчета, някои от тях бързо ще осъзнаят, че са напълно неподготвени. Жената с най-впечатляващи силиконови устни – Габриела Радославова, е сред първите, които ще се убедят в това. Миналата година тя оглави класация за най-големи силиконови устни, с което си спечели прякора „Мис Джуки”. Провокативната блондинка е известна и с огромния си интерес към футбола и страстната подкрепа към любимия й отбор ЦСКА.
 
Кои ще са другите дами, които ще се осмелят да заживеят на село? Работата в обора, тежкият физически труд или липсата на удобства ще ги уплаши най-много? Кой първи ще каже „Искам да си ходя!” и за кого размяната ще се окаже прекалено шокираща и дори невъзможна? 
 
Обикновено момиче и миска разменят местата си – чия корона ще се окаже по-тежка? „Мис Пепеляшка” – от 9 април по Нова.