Яна Маринова е безспорният победител в третия епизод на шоуто "И аз го мога". Чаровната актриса и модел само за седем дни постигна изключителни резултати с въздушния обръч.

Изпълнението ѝ предизвика емоции у журито.

Академик Балкански възкликна: "Направи ме горд, че един човек, толкова далеч от цирковото изкуство, може да постигне такива резултати".

В края на шоуто Яна се изправи срещу Камен Воденичаров в битка за одобрението на зрителите. 
Във въздушната акробатика се доказа и Поли Генова.
"Такава интерпретация на Мерилин Монро не съм си представял, че е възможна. Велико", бе оценката на Маги Халваджиян за изпълнението ѝ.
В началото на днешния епизод актьорът Камен Воденичаров излезе победител от двубоя с Иван Звездев. Двамата трябваше да покажат изумителен баланс с въртящи се легени.
Ирландските танци на Алфредо и Николай вдигнаха на крака
дори продуцента на шоуто Маги Халваджиян, който тази вечер заместваше актрисата Елена Петрова.
Жана и Симона затрудниха избора на журито с илюзиите, които представиха. Според Маги Халваджиян обаче точката трябва да е за ментора, а не за двете дами.

Елен и Петко влязоха в пряк двубой с невероятна таекуондо демонстрация.

Те показаха как за 5 дни се прави спектакъл - танц, хореография, елементи, сила и чар. Журито обаче определи, че Петко се е справил по-добре и беше избран за победител.
Следващият път звездите на „И аз го мога” ще бъдат подложени на танци на пилон, скачане на въже, свръхскоростно преобличане, хип-хоп танци и артистична пародия на синхронно плуване. Как ще се справят с предизвикателствата, предстои да разберем.