Мадона гостува в Париж за промоцията на новия си албум в тоалет на френска фирма, зад която стоят българските дизайнери Ливия Стоянова и Ясен Самуилов, съобщава на сайта си сп. "Ел".Кралицата на попмузиката лансира сидито си Rebel Heart и по този повод бе поканена да изпълни песен от него в предаването "Гран журнал" на телевизия "Канал +".
Мадона застана под прожекторите в елегантно болеро на фирмата On Aura Tout Vu. То бе изработено от бяла и черна коприна, с богати дантели и бродирано с кристали и перли от нефрит. Един смел избор от страна на Мадона, който веднага бе оценен по достойнство от модните експерти.

Българският дизайнерски дует от On Aura Tout Vu e известен с това, че твори моделите си около някаква концепция - вода, светлина и др. "Във всеки от нас има сенки и светлини, нещо като ин и ян противоположностите, ангела и демона", обясниха българските дизайнери пред медиите миналата година.

Сега въпросът е кое е изкушило Мадона в избора на нейното болеро - дали изискаността на френската мода, или противопоставянето на крайностите? Със сигурност и двете, пише Агат Жендел в сайта на сп "Ел".