Аутлет за автомобили на 3-4 години с минимален пробег предлага за първи път в Русе официалният представител на „Фолксваген“ за града и региона „Хоби Кар“. Първите продажби вече са факт и наблюденията на фирмата сочат, че пазарът е гладен за проверени, сигурни и надеждни коли втора употреба.
Предлаганите марки са от групата на концерна във Волсбург - „Фолксваген“, „Шкода“ и „Ауди“. Всяка кола е върната от лизинг, поддържана е безкомпромисно в оторизирани сервизи и разликите между нея и чисто новия й аналог са две - седалките на употребяваната кола не са покрити със заводски найлони и на километража й е посочен пробег около 100 000 километра.
Работим с „Фолксваген банк“ и разполагаме с възможности за избор сред близо 10 000 автомобила. Най-важното за купувача е, че всяка кола е с ясна история, поддържана е според най-високите стандарти на марката, разполага с всички документи за обслужвания и евентуални ремонти. Това прави автомобила напълно проследим. Колите се продават напълно обслужени и понеже сме уверени в качеството им, даваме една година гаранция, обясни управителят на „Хоби Кар“ Пламен Панталеев.
Най-чувствителният момент е цената. При всяка кола тя е различна, защото се определя от множество фактори - модел, двигател, ниво на оборудване и т.н., но универсалното обобщение е, че автомобил на 3-4 години е наполовина по-евтин от деня, в който е излязъл от шоурума. Освен това „Хоби Кар“ предлага гъвкави възможности за лизинг.
Как се постига това? Предлаганите коли са ползвани от служители на банки и големи фирми, за които е по-изгодно да ползват автомобили на лизинг и да ги подменят на няколко години. Така грижата за тях е на търговеца, който поема гаранционното обслужване и е най-заинтересован от това колата да е в перфектна форма, защото съдбата й е да бъде продадена на вторичния пазар след връщането от лизинг.
Предлаганият от „Хоби Кар“ избор е на практика неограничен. Купувачът може да се запознае с наличните предложения в Русе, но може и да каже какви са му изискванията към автомобила, какво оборудване иска, с какъв бюджет разполага и след това да получи няколко предложения за покупка.
Освен даваната 1 година гаранция другото удобство е, че „Хоби Кар“ предлага по желание и последващо сервизно обслужване по специалната програма „Фолксваген“ 4+, по която коли над 4-годишна възраст ползват оригинални резервни части и услугите на оторизирания сервиз на специални цени.
Марките „Фолксваген“, „Ауди“ и „Шкода“ държат над 70% от пазара на употребявани автомобили в България. На тези купувачи предлагаме възможността да направят много изгодна покупка, без да правят компромиси с качеството или с желанията си, казват от „Хоби Кар“.