Депутатът от БСП в 41-ото Народно събрание се завърна в света на живите! Йордан Стойков, който изкара няколко месеца в кома, се появи изненадващо на днешното изпълнително бюро на Столетницата. Червени източници от най-високо равнище разкриха пред БЛИЦ, че той е бил посрещнат с аплодисменти от съпартийците си и мигновено се превърнал в централна фигура на "Позитано" 20.
Йордан Стойков катастрофира изключително тежко през август тази година край Чирпан. Новината за произшествието разстрои социалистическите редици, защото Стойков бе поставен на водаческото място в листата за Габрово. Със спасяването му се ангажираха най-знатните лекари в държавата, но въпреки това дълго време не успяваха да го извадят от кома. През това време няколко медии буквално отписаха шансовете му за живот, позовавайки се на това, че никой от медиците не се ангажираше да гарантира, че пациентът ще се завърне от Оня свят.

Изненадващата поява на Стойков днес вдигна бойния дух в БСП. Мнозина от ръководството дори приеха добрата новината като знамение за успех в предстоящите политическите битки.