Имала съм двама любовница и Гого знаеше за тях. Те много уважават мъжа ми и той ги уважаваше много. Това каза пред "Нова телевизия" в предаването на Сашо Диков Ева Найденова - вдовицата на Гого Найденов от „Тоника“ и „Домино“.

"Който не е имал любовници, пръв да хвърли камък", отсече певицата.

Ева сподели куп истории от миналото си на сцената.

По думите й, пътувайки със самолет на съветския „Аерофлот“ през 70-те, тя казала пред двама души нелицеприятна реплика за социалистическия строй. По-късно единият от тях си признал, че Стефан Диомов го накарал да я издаде на властите.

Ева си спомни и за последните дни на Гого: „Той беше жив труп. Не можеше дори да ме целуне. Имаше навика да ми вика „мамо“. „Мамо, ако знаеш колко много искам да те притисна до себе си“, ми каза“. Тя бе категорична, че истината за болестта на съпруга й ще излезе наяве, макари след време.

Певицата заяви, че ще й трябва поне още година, за да осъзнае напълно причините за смъртта на мъжа си. „Не е медицинска грешка“, смята той.

"На погребението на Гого не допуснах да присъстват Стефан Диомов и Ваня Костова, лично аз им забраних", призна Ева Найденова. Според нея, Костова е обявила пред публиката, че напуска „Фамилия Тоника”, без да е казала на колегите си и се е държала неадекватно, затова са скъсали отношенията си с нея.

Найденова обяви това за „абсолютно непрофесионална постъпка” на Костова и разкри, че от нея са били ядосани и Диомов и Гого. Така тя обясни разрива на състава с певицата преди години.

„Ще мине известно време, преди да говоря със Стефан Диомов, хубавите моменти между нас трябва да се запазят”, каза певицата. Тя обаче бе категорична, че това трябва да стане на четири очи.