Морган Фриймън сподели, че сексът го поддържа млад, съобщава Контактмюзик.

77-годишният актьор, който има два развода зад гърба си, твърди, че здравото либидо е ключът да се чувстваш млад, тъй като често по-млади от него жени му правят комплимент за сексапилния му външен вид.

"Ако можете да правите достатъчно секс, това ви поддържа млади. Всичко е до отношението към вас самите, нали? Така че ако противоположният пол ви казва, че сте секси и ви го доказва, никога не сте стар", категоричен е Фриймън.

Според актьора е важно да се държиш на положение с противоположния пол и да позволиш на жените "да дойдат при теб". "Мисля, че тайната е да не ги преследваш. Те ще дойдат при теб и когато го направят, ще кажеш:"ОК, красавице". Не опитвайте да бъдете забелязан. Ако трябва да работите, за да ги накарате да разберат за вас, това вероятно е грешка", смята Фриймън.

Холивудският актьор се радва на успешна филмова кариера, включваща няколко номинации за Оскар, и твърди, че животът му е станал по-добър с напредването на възрастта. "Когато бях в 50-те си години, мислех, че съм в разцвета си. Животът вървеше като в спокойно море със силен вятър зад гърба ми. 40-те ми години бяха вълнуващи, защото кариерата ми вървеше напред и се случваха наистина страхотни неща, така че имах усещането, че вървя към най-добрата част от живота си", споделя Морган.