Зарежда се...
 

Русенската депутатка Светлана Ангелова с "Мисия Лондон"

Русе  |   18 октомври 2012, 10:55  |  
 
 

 

Русенската депутатка от ГЕРБ Светлана Ангелова ще кани учещи и работещи в Англия български студенти, абсолвенти и млади специалисти да се върнат в България и ще им представи възможностите за реализация у нас. Това ще стане на организираната в лондонския "Импириъл Колидж" по българска инициатива информационно-трудова борса за БГ кадри на Острова на 20 и 21 октомври.
В делегацията, в която е и социалният министър Тотю Младенов, участват и наши бизнесмени, с които българските студенти ще могат директно да се договарят. Наред с това в нея са включени директорът на Агенцията по заетостта Камелия Лозанова и експерти от МТСП, Агенцията по заетостта, НОИ, НАП и НЗОК, които ще разясняват всички детайли за възможности за работа у нас и ще съдействат за облекчена връзка с потенциални работодатели.

 

 

Още новини от Русе

 Реклама

 Нов брой

Бащата-убиец: Не знам какво съм извършил. Оставете ме на мира * Баба Янка само два-три пъти видяла Пламена като малка * Онкото с печалба от 226 000 лева за година * Златна значка на Русе окичи ревера на любимеца Мъйнов * Стартира приемът за полудневните ясли * Валсесито, милонга и танго разказаха със страст за Аржентина * Грамотни първолаци от "Левски" направиха "Маратон на четенето" * Венци Чикагото скочил да чупи телефон в морето при ареста му * 1.239 килограма екстази под пакети кафе заловено на моста * Учителите в Две могили стачкуват срещу възстановения директор Вълков * Емил Димитров-син в журито на първия фестивал на руската песен * "Енерго-Про" монтира протектори в защита на редките птици в парк "Русенски Лом" * Андреев: Участието в Суперлигата беше жест към русенските фенове * Национален ролер фест в Русе с много игри в събота и неделя * В "Големият ресторант" - Пай с лешници и ябълков сладкиш с лешници * Тези и още много новини в новия брой на "УТРО". 24 април 2014 г.
Бащата-убиец: Не знам какво съм извършил. Оставете ме на мира * Баба Янка само два-три пъти видяла Пламена като малка * Онкото с печалба от 226 000 лева за година * Златна значка на Русе окичи ревера на любимеца Мъйнов * Стартира приемът за полудневните ясли * Валсесито, милонга и танго разказаха със страст за Аржентина * Грамотни първолаци от "Левски" направиха "Маратон на четенето" * Венци Чикагото скочил да чупи телефон в морето при ареста му * 1.239 килограма екстази под пакети кафе заловено на моста * Учителите в Две могили стачкуват срещу възстановения директор Вълков * Емил Димитров-син в журито на първия фестивал на руската песен * "Енерго-Про" монтира протектори в защита на редките птици в парк "Русенски Лом" * Андреев: Участието в Суперлигата беше жест към русенските фенове * Национален ролер фест в Русе с много игри в събота и неделя * В "Големият ресторант" - Пай с лешници и ябълков сладкиш с лешници * Тези и още много новини в новия брой на "УТРО".

 Референтни курсове на ЕЦБ

  1,95583 лв.   1,41378 лв.
  1,6034 лв.   2,37387 лв.
  4,37761 лв.   0,65767 лв.
  1,2826 лв.   2,2671 лв.

 Анкета

Доволни ли сте от представянето на родните олимпийци в Сочи?

Гласувай
Моля изчакайте...

 Видео на деня

Червени съветници: Скандално е Синята зона да мине в частни ръце

Червени съветници: Скандално е Синята зона да мине в частни ръце

Инвестиционното предложение за подземния паркинг и Синята зона е най-скандалната точка на...